• 9442167b11

Babagan Kita

Produk kasebut disambut dening para pelanggan kanthi kualitas tinggi, harga kompetitif lan gaya sing paling disenengi.

Shijiazhuang Jinqiu Trading Co., Ltd. minangka pemasok profesional mesin pembersih, alat pembersih lan sistem pemeliharaan watu. Kita bisa nyedhiyakake scrubber, burnisher, vacuum cleaner, karpet cleaner, blower, wringer troli, gerobak, perawatan marmer lan granit, polesan, produk perbaikan lan reresik.

Akeh pelanggan ngusulake sistem reresik anyar kanggo pasar lokal ing macem-macem negara, kanggo macem-macem pelanggan, kita bisa menehi seri solusi kaya sing dibutuhake. Nganti saiki, kita ngekspor mesin pembersih lan alat pembersih menyang Asia Tenggara lan Eropa luwih saka 10 taun.

Perdagangan Shijiazhuang Jinqiu bakal terus nyedhiyakake teknologi canggih lan mitra kanggo mitra, supaya urip lan bisa luwih gampang lan efisien.

Warta

Kita yakin manawa bakal nuduhake asil bebarengan lan nggawe hubungan kerja sama sing solid karo kanca ing pasar iki.

  • Solusi granit warna cahya

    Granit warna lan watu teyeng kanthi warna kabeh granit kanthi struktur lamellar. Kajaba panyerepan banyu granit khas granit, amarga warna putih cahya, bakal ana titik banyu utawa polusi, lan jejak banyu ora gampang ilang. Ing ...

  • Napa milih mesin sikat

    Amarga jubin mal belanja lan stasiun biasane jubin marmer utawa keramik, jubin lantai kaya kasebut kalebu sarat kebersihan sing luwih dhuwur, mula nggambarake gambar papan umum. Mula, kerja reresik kudu rampung kanthi tliti. Mbaka sithik, ...

  • Crystallizer lan Langkah Bellinwax 20'FCL NCL teka ing stok pelanggan sadurunge preinan Muharram Festival.

    Laboratorium Kimia Nasional kaya sing wis dingerteni NCL, wiwit wiwitan ing pungkasan taun 1940-an, nggawe sabun lan sampo kanggo bisnis salon kecantikan kulawarga, dadi peran kepemimpinan saiki ing industri perawatan sanitasi minangka panyedhiya merek lengkap ing saindenging jagad. NCL iku ...

Produk liyane

Saben produk digawe kanthi tliti, bakal nggawe sampeyan wareg.