34L / 46L Sisih penet troli wringer dobel –H0201 0202

Katrangan singkat:

Iki digawe saka plastik kelas dhuwur. Kandel, ember iku tahan-pompa. Permukaan sing mulus ndadekake gampang ngresiki. Rodha digawe saka karet murni, supaya gampang tanpa swara, lan ora ana trek ing karpet.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Iki digawe saka plastik kelas dhuwur. Kandel, ember iku tahan-pompa. Permukaan sing mulus ndadekake gampang ngresiki. Rodha digawe saka karet murni, supaya gampang tanpa swara, lan ora ana trek ing karpet.

 Tanggal Teknis

 

H0201 Sisih penet troli wringer dobel (S)

H0202 Sisih penet troli wringer dobel (L)

Kapasitas

34L

46L

Ukuran produk

81X41X93CM

86X41X99.5CM

Ukuran karton

76X40.5X62.5CM

76X40.5X62.5CM

Pengepakan

2PCS / CTN

2PCS / CTN

Werna

Ember abang & Biru, klambi kuning

Ember abang & Biru, klambi kuning 

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita