Truk Miring 350L / 450L –B-110A / B-110B

Katrangan singkat:

Biasane saben wilayah bakal nglumpukake sawetara tas sampah cilik utawa gedhe, kudu dipindhah menyang stasiun sampah, nanging akeh banget lan abot banget, mula kita butuh truk miring. Desain truk tilt universal yaiku ngatasi masalah sampah sing abot lan abot kanggo mindhah sampah sing akeh lan akeh menyang area pembuangan pungkasane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

Kapasitas gedhe 450L lan 350L.

Rong roda gedhe lan kuwat bisa obah kanthi gampang lan lancar.

Desain ergonomis sing nambah efisiensi kerja lan nyuda saring.

Desain miring nggawe sampah luwih gampang metu.

Bahan plastik kelas dhuwur luwih gampang di resiki.

TTanggal echnical

Barang

B-0110A

B-0110B

Kapasitas

450L

350L

Ukuran produk

1450X750X1050mm

1380X600X900mm

Werna

Biru

Biru

 Biasane saben wilayah bakal nglumpukake sawetara tas sampah cilik utawa gedhe, kudu dipindhah menyang stasiun sampah, nanging akeh banget lan abot banget, mula kita butuh truk miring. Desain truk tilt universal yaiku ngatasi masalah sampah sing abot lan abot kanggo mindhah sampah sing akeh lan akeh menyang area pembuangan akhir.

Truk miring digawe saka bahan plastik tahan lama, sing nggawe truk luwih entheng lan luwih murah tinimbang baja.

Karakteristik trek miring yaiku struktur sing abot lan kapasitas gedhe kanggo ngatasi beban sing abot. Loro kapasitas 350L lan 450L beda dirancang ing kene, sing ndadekake sampurna digunakake ing setelan kapasitas gedhe.

Karakteristik kranjang miring yaiku desain ergonomis, sing nambah efisiensi kerja lan nyuda stres nalika mindhah obyek sing abot. Sampeyan bisa nggunakake produk kasebut kanggo ngeterake barang ing bisnis utawa nglumpukake sampah lan ngeterake menyang sampah.

Kajaba iku, truk miring iki nduweni kastor tugas berat, saengga gampang dimanipulasi truk ing gudang utawa lingkungan industri sampeyan.

Sing paling penting, truk miring kita gampang dibersihake, lan sampeyan mung bisa mbilas nganggo selang sawise digunakake.

Perusahaan kita bisa nyedhiyakake serangkaian kaleng sampah, truk sampah, tong sampah kanthi macem-macem warna, kapasitas lan gaya. Kanthi bahan baku sing paling apik lan bobot awak sing cukup kanggo njamin kualitas sing stabil, muga-muga ditrima, sampeyan bakal entuk rega sing cukup saka kita. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita