Babagan Kita

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Jinqiu Trading Co., Ltd. minangka pemasok profesional mesin pembersih, alat pembersih lan sistem pemeliharaan watu. Kita bisa nyedhiyakake scrubber, burnisher, vacuum cleaner, karpet cleaner, blower, wringer troli, gerobak, perawatan marmer lan granit, polesan, produk perbaikan lan reresik.

Akeh pelanggan ngusulake sistem reresik anyar kanggo pasar lokal ing macem-macem negara, kanggo macem-macem pelanggan, kita bisa menehi seri solusi kaya sing dibutuhake. Nganti saiki, kita ngekspor mesin pembersih lan alat pembersih menyang Asia Tenggara lan Eropa luwih saka 10 taun.

Perdagangan Shijiazhuang Jinqiu bakal terus nyedhiyakake teknologi canggih lan mitra kanggo mitra, supaya urip lan bisa luwih gampang lan efisien.

9442167b111

Budaya

Pelanggan lan kualitas dhisik

ILMU, EFISIENSI Luwih, lan Perlindhungan Lingkungan

Tim

Kerja tim penting banget, kabeh wong kudu duwe katrampilan kanggo kerja sama karo wong liya. Kita duwe tim sing apik banget:

Penjualan- Penjualan ORA mung adol barang. Dheweke kudu ngerti kabutuhan pelanggan lan ngrampungake masalah komunikasi sing efisien, banjur menehi pitakon maneh lan mbutuhake teknisi lan pimpinan.

Teknis-Ngadopsi saran pelanggan kanthi aktif kanggo ngapikake lan ngembangake produk anyar supaya luwih gampang makarya.

Produksi - Kualitas stabil minangka dhasar pabrik, terus tuku bahan baku sing bisa dipercaya, manajemen pabrik sing ketat, proses produksi sing stabil, lan standar inspeksi sing ketat. 

Pimpinan

Nggawe keputusan sing bener, tanggung jawab kanggo saben karyawan lan pelanggan.

Napa Pilih Kita

Pengalaman- Nyedhiyakake peralatan canggih lan sistem pangopènan watu luwih saka 30 wilayah ing saindenging jagad iki sajrone 10 taun.

Produk— Macem-macem jinis produk miturut pilihan sampeyan. Piranti lan desain sing beda-beda ing macem-macem negara, macem-macem agen watu kanggo ngatasi macem-macem masalah watu.

Layanan --- Layanan purna jual sing sampurna lan efisien ngidini sampeyan ora kuwatir.