• Flexible Polishing Pad

    Pad Polishing Fleksibel

    Bantalan polesan fleksibel sing dikenal minangka Diamond Polishing Pads digunakake kanggo polesan utawa buffing granit, marmer, watu alami lan beton sing diobati. Diamond Polishing Pads dilengkapi karo dukungan Velcro lan kasedhiya kanthi macem-macem nilai grit saka 50 nganti 3.000 #; bantalan pungkasan polishing kasedhiya ing ireng lan putih. Diamond Polishing Pads duwe pola rekayasa khusus kanggo fleksibilitas, aliran banyu, lan umur pad
  • Steel Wool

    Wol Waja

    Gulung lan disk waja biasane digunakake ing hotel, pusat perbelanjaan gedhe, bangunan komersial kelas dhuwur kayata watu utawa lantai terrazzo kanggo reresik lan dirawat. Bisa digunakake karo farmasi ing mesin polishing. Cakram polesan 0 # umume digunakake ing bahan watu sing fleksibel lan watu awan; 1 #, 2 # biasane digunakake kanggo bahan sing luwih angel kayata granit.
  • Floor pad

    Bantalan lantai

    Bantalan lantai warna sing beda-beda duwe macem-macem panggunaan, lan ora kabeh bantalan kudu digunakake kanggo saben jinis lantai. Saiki, coba dakkenalake kanthi rinci supaya sampeyan bisa nemokake bantalan sing paling cocog.