Mesin Nganyari Lantai BD1AE

Katrangan singkat:

Nggabungake fungsi pembersih polesan lantai, bisa digunakake kanggo mengkristal utawa nganyari watu, cocok kanggo tanduran, bangunan, hotel lan plaza blanja. Utamane cocog kanggo perusahaan pembersih supaya perawatan saben dinane lan perawatan khusus kanggo watu kasebut.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Nggabungake fungsi pembersih polesan lantai, bisa digunakake kanggo mengkristal utawa nganyari watu, cocok kanggo tanduran, bangunan, hotel lan plaza blanja. Utamane cocog kanggo perusahaan pembersih supaya perawatan saben dinane lan perawatan khusus kanggo watu kasebut.

    Data Teknis:

    Barang No. BD1AE
    Tegangan / Frekuensi 220V / 50Hz
    Kekuwatan 1500W
    Kacepetan rotasi sikat 154rpm / menit
    Ribut ≤54dB
    Dhiameter piring dhasar 432mm
    Dawa kabel utama 12m
    Bobot awak utama 33kg
    Bobot reged 72,2kg
    Bobot wesi bobot 1X12.8kg
    Nangani ukuran kemasan 400X120X1140mm
    Ukuran pengepakan awak utama 535X435X375mm
    Aksesoris Awak utama, gagang, tangki banyu, wadhah pad, sikat keras, sikat alus, wesi bobot, disk drive

    Watu minangka bahan khusus sing nggawe tambahan mewah kanggo bangunan apa wae, ora mung kuwat lan kokoh, nanging uga duwe macem-macem warna lan tekstur. Dadi hotel, mall, bandara, stasiun omah-omah mewah lan sapiturute bakal nggunakake watu alami minangka dekorasi dhasar, lan bakal nggunakake macem-macem watu ing wilayah sing padha. Sanajan watu kuwat lan awet, tetep bakal rusak amarga cuaca lan lalu lintas lan bakal ilang regane dhewe. Yen diganti, ora mung larang regane luwih akeh, nanging uga bisa nyebabake kerja lan urip normal. Mula, luwih becik gawe anyar.

    Mesin pembaruan lantai dirancang kanggo ndandani, minangka mesin multi-fraksi sing bisa mecah, polesan, ngilangi lilin, nganyari lan kristal kanthi cepet dening siji mesin. Bobot cukup, bisa digunakake ing jubin watu atos sing beda-beda, kacepetan kurang kanggo nambah efisiensi mecah lan polesan. Desain manusiawi, piranti ngangkat listrik ing ngarep, piranti penyesuaian horisontal mesin vertikal mburi nggawe saben sikat kanggo tlatah lan gampang dioperasikake. Proses nganyari maneh ngirit luwih saka 80% biaya tinimbang tuku maneh, bisa proses ing wayah wengi, ora kena pengaruh wektu semak normal.

    Mesin pembaruan lantai kanthi bahan kimia, yaiku sing pertama milih lantai goresan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita