Mesin Nganyari Lantai BD2AE

Katrangan singkat:

Nggabungake fungsi pembersih polesan lantai, bisa digunakake kanggo mengkristal utawa nganyari watu, cocog kanggo tanduran, bangunan, hotel lan plaza blanja. Utamane cocog kanggo perusahaan pembersih supaya perawatan saben dinane lan perawatan khusus kanggo watu kasebut.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur:

    Dirancang nganggo kapasitor super dobel lan motor pendingin udara sing dhuwur.

    Operasi sing luwih aman lan output daya luwih kuwat.

    Iki nduweni macem-macem fungsi kayata karpet lan reresik lantai, ngilangi lilin, polesan kanthi kecepatan rendah, perawatan kristal lantai lan gawe anyar.

    Data Teknis:

    Barang No. BD2AE
    Tegangan / Frekuensi 220V-240V / 50Hz
    Kekuwatan 1500W
    Kacepetan rotasi sikat 154rpm / menit
    Ribut ≤54dB
    Dhiameter piring dhasar 17 "
    Dawa kabel utama 12m
    Bobot awak utama 33kg
    Bobot reged 72,56kg
    Bobot wesi bobot 1X14.5kg
    Nangani ukuran kemasan 400X120X1140mm
    Ukuran pengepakan awak utama 535X430X375mm
    Aksesoris Awak utama, gagang, tangki banyu, wadhah pad, sikat keras, sikat alus, wesi bobot, disk drive

    Nggabungake fungsi pembersih polesan lantai, bisa digunakake kanggo mengkristal utawa nganyari watu, cocok kanggo tanduran, bangunan, hotel lan plaza blanja. Utamane cocog kanggo perusahaan pembersih supaya perawatan saben dinane lan perawatan khusus kanggo watu kasebut.

    Nganyari proses:

    Nggawe papan kabar ing situs kerja. Kanggo nyegah lendhot lan rereget ora nyebarke ing tembok, gunakake film plastik kanggo nempelake sisih ngisor tembok ing sakiwa tengene lemah. Tambah banyu resik ing tanki mesin, sambungake tenaga, siyap macem-macem jinis cakram pemotongan, bantalan polesan, bantalan penyangga lsp. Yen ana lilin lawas ing lantai, coba lilin luwih dhisik.

    Nalika mesin kasebut, ayunake sirah kiwa lan tengen.

    Gunakake disk grinding kanggo tlatah kanthi alus. Mecah udakara siji meter persegi saben wektu, bola-bali meksa lan narik banyu sing cocog.

    Nyedhot banyu nganggo pembersih vakum, dadi garing.

    Gunakake 50 #, 200 #, 400 #, 800 #, 1500 #, 3000 # bantalan polesan ing lantai.

    Gunakake bantalan buffer kanthi bahan kimia kanggo polesan permukaan, dadi cerah.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita