Mesin sikat multi-fungsi BD3A

Katrangan singkat:

Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.
Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur:

    Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.

    Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.

    Bisa digunakake kanggo reresik karpet, reresik lantai, nyopot lilin lan polesan kanthi kecepatan rendah.

    Data Teknis:

    Barang No. BD3A
    Tegangan 220 / 50Hz
    Kekuwatan 1100W
    Saiki 6.92A
    Kacepetan rotasi sikat 154rpm
    Ribut ≤54dB
    Dhiameter sikat 17 "
    Bobot 49,66kg
    Dawa kabel 12m
    Pengepakan 4CTN / Unit
    Werna Biru, abang, kuning

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita