• Three-in-one Carpet Cleaner – DTJ3A/DTJ4A(Cold and Hot Water)

    Cleaner Karpet Tiga-Siji - DTJ3A / DTJ4A (Banyu Kadhemen lan Panas)

    Mesin pembersih karpet telung-siji kasebut nyemprotake pembersih karpet umpluk rendah lan banyu ing karpet liwat motor semprotan banyu lan nozel kipas kabut. Sanalika, motor sikat sikat drive sikat sikat supaya bisa muter kanthi cepet, nglewati rereget ing oyot karpet liwat deterjen Dissolve, ngresiki, sikat karpet nganggo sikat roller, lan pungkasane nyedhot limbah liwat motor sedhot sing kuwat.
  • 20L/30L/40L Carpet Cleaner LC-20SC, LC-30SC, LC-40SC

    20L / 30L / 40L Carpet Cleaner LC-20SC, LC-30SC, LC-40SC

    Cleaner Karpet seri LC minangka mesin sing bisa digunakake kanggo nyoba lan teles, lan bisa digunakake kanggo ngresiki karpet. Nalika ngresiki karpet, nyemprot, ngumbah, lan ngeringake proses 3 yen rampung sekaligus nggawe karpet dadi resik. Desain awak anyar lan modis, kanthi fleksibel & gampang digunakake, utamane cocog kanggo koridor, aula konferensi, restoran lan liya-liyane kanggo reresik karpet.
  • 60L/80L Carpet Cleaner LC-60SC, LC-80SC

    60L / 80L Carpet Cleaner LC-60SC, LC-80SC

    Mesin kasebut dilengkapi serangkaian aksesoris debu, sing bisa dadi uap lan udan garing kanthi nyambungake bagean aksesoris sing beda.
  • Carpet Extraction Machine –DTJ1A/DTJ1AR(Cold and Hot water)

    Mesin Ekstrak Karpet –DTJ1A / DTJ1AR (Banyu Adhem lan Panas)

    Fitur Impor motor, jaminan kualitas. Ing njero tank banyu, tambahake saringan kanthi non-clogging. Pipa sedhot eksternal 7,5 m lan panyerepan banyu, bisa dibersihake sajrone 7,5 meter. Pengisap tirai (opsional) multifungsi ing siji mesin, trep banget, ora perlu nyopot tirai utawa sofa kanggo ngumbah, ngumbah nganggo kabut banyu lan 80% garing ing wektu sing cendhak. DTJ1AR minangka jinis banyu adhem lan panas. Item Data Teknis DTJ1A Voltase / Frekuensi 220V-240V / 50Hz Daya 3230W Saiki ...
  • Three-in-one Sofa Cleaner-SC730

    Telung-kanggo-siji Sofa Cleaner-SC730

    Sofa minangka jinis perabotan sing paling umum ing bangunan, lan uga sing paling asring digunakake. Iki nyebabake supaya gampang diwarnani lan mbutuhake reresik asring lan ora nyuwek sofa.