Hubungi Kita

Shijiazhuang Jinqiu Trading Co., Ltd.

Alamat

6-1-1705 Huafumingdi,

Kulon Kidul Salib Hengzhou Lor

lan Jalan Chenguang,

Zhengding County CHINA

Telpon

0086-15081121123

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita