• Multi-functional floor machine-SC002

    Mesin lantai multi-fungsi-SC002

    Mesin lantai multi-fungsi gampang dioperasikake, efek reresik aman lan apik banget
    Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.
  • Multi-function Brushing machine BD1A

    Mesin sikat multi-fungsi BD1A

    Mesin sikat yaiku mesin sing dibutuhake kanggo nyikat lantai sing keras, yaiku mesin kacepetan kurang (154rpm), nalika jubin sampeyan duwe rereget ing njero lemah, mula sampeyan kudu nyelehake otot, luwih becik nggunakake solusi reresik, mbukak sikat menyang ngresiki jogan sampeyan. Mesin sikat multifungsi gampang dioperasikake, efek reresik aman lan apik banget. Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.
  • Multi-function Brushing machine BD2A

    Mesin sikat multi-fungsi BD2A

    Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.
    Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.
  • BD3A Multi-function Brushing machine

    Mesin sikat multi-fungsi BD3A

    Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.
    Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.
  • BD1AE Floor Renewing Machine

    Mesin Nganyari Lantai BD1AE

    Nggabungake fungsi pembersih polesan lantai, bisa digunakake kanggo mengkristal utawa nganyari watu, cocok kanggo tanduran, bangunan, hotel lan plaza blanja. Utamane cocog kanggo perusahaan pembersih supaya perawatan saben dinane lan perawatan khusus kanggo watu kasebut.
  • BD2AE-Floor Renewing Machine

    Mesin Nganyari Lantai BD2AE

    Nggabungake fungsi pembersih polesan lantai, bisa digunakake kanggo mengkristal utawa nganyari watu, cocok kanggo tanduran, bangunan, hotel lan plaza blanja. Utamane cocog kanggo perusahaan pembersih supaya perawatan saben dinane lan perawatan khusus kanggo watu kasebut.
  • Floor Renewing Machine SC-004

    Mesin Nganyari Lantai SC-004

    Motor asinkron monopole AC digawe saka baja silikon sing digulung sing adhem
    lembaran berkualitas tinggi, saengga nduweni daya dhuwur, kurang suda lan panas. Gir withplanetary reducer digawe saka wesi cor kanthi kualitas dhuwur supaya bisa nyuda swara lan thegear sing apik banget digawe saka POM kanthi kualitas tinggi.
  • SC-1500 High-speed Burnisher

    SC-1500 Burnisher kanthi kecepatan tinggi

    Nduwe tampilan sing apik lan modis lan gampang dioperasikake.
    Sawise waxing kanggo polesan lumahing cemlorot minangka pangilon.
    Iki dirancang kanggo polesan lantai kabeh jinis bahan watu kanthi kecepatan 1500 rpm, motor ditutup kanthi total.