Bantalan lantai

Katrangan singkat:

Bantalan lantai warna sing beda-beda duwe macem-macem panggunaan, lan ora kabeh bantalan kudu digunakake kanggo saben jinis lantai. Saiki, coba dakkenalake kanthi rinci supaya sampeyan bisa nemokake bantalan sing paling cocog.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur

    Bahan nilon / Poliester.

    25mm cukup kekandelan.

    Gunakake putih kanggo polesan jubin sing dilindhungi.

    Gunakake abang kanggo reresik semprotan rutin ing jubin sing dilindhungi.

    Panganggone ireng kanggo reresik jero, lan jubin watu industri.

    Tanggal Teknis

    Barang C101B C101D
    Ukurane 17 " 20 "
    Pengepakan 5 pcs / CTN 5 pcs / CTN
    Ukuran kemasan 440x130x440mm 515x130x515mm
    Bobot reged Putih 1kg, Abang 1,1kg, ireng1,6kg 1.6kg Putih, 1.7kg Abang, ireng2.3kg

    Bantalan lantai warna sing beda-beda duwe macem-macem panggunaan, lan ora kabeh bantalan kudu digunakake kanggo saben jinis lantai. Saiki, coba dakkenalake kanthi rinci supaya sampeyan bisa nemokake bantalan sing paling cocog.

    buffer pad.

    Papan lantai warna abang yaiku kanggo alas buffing lantai sing bisa ngilangi tandha lan reregetan, lan nggawe padhang lan padhange katon apik. Cocog banget kanggo nggunakake tugas ringan amarga ora bakal ngrusak jubin sampeyan. Dheweke uga cocog kanggo kerja reresik saben dinane lan kanggo mesin sikat sikat sing kurang. Bantalan buffing abang dikenal paling agresif lan bisa digunakake kanthi buffing garing utawa semprotan.

    22

    Werna putih kanggo polesan sing pad sing paling lembut, pas kanggo tugas saben dinane. Gunakake bantalan polesan putih kanthi polesan jubin kanthi kacepetan kurang lan kabut banyu sing apik, bisa nggawe jubin sampeyan ramping lan gloss. Bantalan kudu digunakake ing jubin sing garing lan resik kanggo nambah lilin alus nalika rampung. Bantalan polesan putih ora bakal tahan ing permukaan tekstur, lan ora cocog kanggo mesin kanthi kecepatan dhuwur.

    33

    Bantalan lantai warna ireng kanthi warna sing ora diikat saka landasan, bisa ngilangi rampung, segel, lilin lan rereget supaya sampeyan bisa ngrampungake jubin. Dheweke agresif banget lan kasar lan kudu digunakake kanthi mesin kacepetan kurang.

    Liwat pengenalan warna lan fungsi bantalan lantai, kita bakal duwe pemahaman anyar babagan pilihan bantalan, aku yakin sampeyan bisa milih barang sing bener kanggo lantai sampeyan. Yen ora cocog karo kabutuhan lantai, hubungi kami, kita bisa ngatur miturut sarat sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita