Mesin Nganyari Lantai SC-004

Katrangan singkat:

Motor asinkron monopole AC digawe saka baja silikon sing digulung sing adhem
lembaran berkualitas tinggi, saengga nduweni daya dhuwur, kurang suda lan panas. Gir withplanetary reducer digawe saka wesi cor kanthi kualitas dhuwur supaya bisa nyuda swara lan thegear sing heliks digawe saka POM kanthi kualitas tinggi.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur:

    Motor asinkron monopole AC digawe saka baja silikon sing digulung sing adhem

    lembaran berkualitas tinggi, saengga nduweni daya dhuwur, kurang suda lan panas. Gir withplanetary reducer digawe saka wesi cor kanthi kualitas dhuwur supaya bisa nyuda swara lan thegear sing apik banget digawe saka POM kanthi kualitas tinggi. Tutup motor lan awak mesin digawe saka paduan aluminium kanthi kualitas dhuwur supaya bisa nguatake kekuwatan lan tampilan sing apik.

    Data Teknis:

    Barang SC-004
    Tegangan / Frekuensi: 220V-240V / 50Hz
    Daya: 1500W
    Kacepetan rotasi sikat; 154rpm / menit
    Gangguan: ≤54dB
    Diameter piring dasar: 17 "
    Panjang kabel utama: 12m
    Bobot awak utama: 34,2kg
    Bobot reged: 73,66kg
    Bobot wesi bobot: 1X14.5kg
    Nangani ukuran kemasan: 375X126X1133mm
    Ukuran kemasan awak utama: 560X450X350mm
    Aksesoris: Awak utama, gagang, tangki banyu, wadhah pad, sikat keras, sikat alus, wesi bobot, disk drive

    Hkudu ngoperasikake mesin pembaruan lantai?

    Gagang dilengkapi saklar utama lan piranti protèktif kanggo saklar.

    Setel sudhut mesin nganyari maneh bobot yen ora digunakake. Pegangan nyetel amba bisa diangkat, sing trep kanggo nyelehake lan ngirit ruangan. Kangge, untu sing cetha ing gagang operasi ngeculake. Diidini kanggo muter gagang operasi ing sadawane kursi aluminium menyang posisi sing vertikal menyang lemah. Banjur ngeculake gagang nyetel amba lan gagang operasi bisa didandani menyang posisi vertikal. Saiki, piranti keamanan ing gagang bakal nyemprot ing alur keamanan tombol utama kanthi otomatis. Malah saklar nyawiji di-push menyang tengah; isih ora aktif. Mangkono, bisa nyegah mal-operasi lan bisa njamin keamanan operator.

    Ing panggunaan normal, gagang nyetel amba kudu diangkat lan kudu diputer menyang sudhut sing wis biasa karo operator (meh 45°amba karo Lemah). Banjur ngeculake gagang nyetel amba lan sudut operasi wis tetep.

    Nalika miwiti ngresiki, salah siji saka rong jempol sekring di-push menyang tengah ing

    wayahe padha nalika saklar daya dipencet, mula motor mulai nyopir

    sikat reresik kanggo digunakake.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita