• Crystal-reinforcing Paste- Revontulet GR-1/GR-2

    Tempel sing nguatake kristal- Revontulet GR-1 / GR-2

    Cairan polesan unik. Ngemot fluorida silika tertutup sing nggawe permukaan kristal reflektif ing granit. Nggawe alangan sing ora katon, supaya banyu lan rereget, tetep ing permukaan granit supaya gampang diresiki. Iki uga nggawe warna lan kerapatan sing luwih apik. Iki bakal nambah umur polesan sampeyan permukaan nggawe permukaan granit sing luwih awet.
  • Granite Polishing Agent-GR-1

    Agen Polesan Granit-GR-1

    Polandia sing dirumuske khusus kanggo lantai Granit lan Terrazzo.