Janitor Cart-D011-1

Katrangan singkat:

Kréta Janitor Komersial Sihir digawe kanthi awet! Simpen pasokan sampeyan ing sak panggonan kanthi sistem pembersih seluler sing paling dhuwur. Kranjang serbaguna iki nduweni telung rak kanthi pinggiran, gagang, lan sapu sing dipasang kanthi fleksibel kanggo nyimpen lan ngeterake pasokan.


Detail Produk

Tag Produk

 Fitur

D011-1 minangka jinis keranjang kebersihan kanthi tutup.

Kalebu 3 rak panyimpenan pinggiran, alat pembersih sing bersih, basis platform nyedhiyakake papan sing cukup kanggo nyimpen harta karun, pancing ing loro-lorone kanggo ndandani pel, sapu lan wajan kanggo ngirit ruangan.
Kantong koleksi sampah lan tutup sampah kanggo nyegah ambune ambune ora enak
Adopsi bahan PP tugas berat lan bingkai besi semprotan plastik kanggo nyegah retak, flaking lan korosi sing bisa nahan nganti 330 pon plastik.
2 roda universal ing sisih ngarep supaya gampang dioperasikake lan gampang dilintasi ing endi wae, dene 2 mobil safety rodha mburi gedhe supaya ora ucul

Gampang kanggo ngresiki lan nyimpen mung nglumpukake utawa ngilangi wesi loro kasebut kanthi platform menengah, ngirit wektu lan papan

 Tanggal Teknis

Barang

D-011-1 Wadhah janitor

Ukuran produk

1140X510X980MM

Ukuran karton

880X260X545MM

Pengepakan

1PC / CTN

Bobot

14,45kg

Werna

Biru, Abu-abu

Kréta Janitor Komersial Sihir digawe kanthi awet! Simpen pasokan sampeyan ing sak panggonan kanthi sistem pembersih seluler sing paling dhuwur. Kranjang serbaguna iki nduweni telung rak kanthi pinggiran, gagang, lan sapu sing dipasang kanthi fleksibel kanggo nyimpen lan ngeterake pasokan. Kreta kasebut digawe saka poliethelin tahan lama kanggo panggunaan jangka panjang. Kranjang gampang dipasang kanthi hardware lan instruksi sing disedhiyakake kanthi cepet.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita