• Janitor Cart- D-011

    Kranjang Janitor- D-011

    Ngangkut bahan kimia, seprei, lan tas sampah kanthi tujuan kabeh kanthi kranjang petugas sing gampang. Apa sampeyan butuh caddy genggam tugas ringan utawa kreta tugas berat 3 rak, kita duwe peralatan sing sampurna kanggo nyimpen, ngatur, lan ngeterake kabeh pasokan reresik kebersihan.
  • Janitor Cart-D011-1

    Janitor Cart-D011-1

    Kréta Janitor Komersial Sihir digawe kanthi awet! Simpen pasokan sampeyan ing sak panggonan kanthi sistem pembersih seluler sing paling dhuwur. Kranjang serbaguna iki nduweni telung rak kanthi pinggiran, gagang, lan sapu sing dipasang kanthi fleksibel kanggo nyimpen lan ngeterake pasokan.