Crystallizer Polishing Marmer-KLEEVER K2 / K3

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Barang KLEEVER K2 KLEEVER K3
Penampilan Cairan abang Cairan abang
Kapasitas 5L 5L
Pengepakan 3CANS / CTN 3CANS / CTN
Aplikasi: Marmer Marmer

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita