• MR2 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan MR2 Marmer

    MR2 minangka produk pangopènan marmer sing populer kanggo kristalisasi maneh lan pangopènan lumahing saben dina saben dinane. Dheweke bisa kanthi cepet ndandani panggunaan permukaan lan nambah gloss ing permukaan.
  • MR3 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan Marmer MR3

    MR3 minangka produk perawatan marmer intensif sing digunakake kanggo mengkristal lan polesan permukaan marmer. Iki bisa mulihake gloss permukaan marmer kanthi cepet, nambah kepadatan permukaan lan resistensi nyandhang. Gunakake MR3 kanthi rutin kanggo njaga lantai marmer kanthi efektif kanggo ndandani goresan ing permukaan marmer sing wis rusak, mulihake gloss permukaan lan nambah kajelasan.
  • MR5 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan MR5 Marmer

    MR5 minangka produk perawatan lantai marmer sing luwih apik kanggo rekristalisasi utawa polesan permukaan marmer. Bisa cepet ndandani goresan sing digawe ing permukaan marmer kanthi nyandhang, mulihake utawa nambah gloss permukaan.
  • ONE STEP Crystallizer spray N’ BUFF -2501

    SATU LANGKAH Crystallizer nyemprot N 'BUFF -2501

    2501 minangka crystallizer klasik saka NCL, wis dikembangake kanthi gampang kanggo nggunakake sistem restorasi jubin marmer, terrazzo, lan polesan. Crystallizer Spray N 'BUFF ngasilake polesan sing dhuwur banget. Lumahing sing mentas dibalekake bakal nolak scuffs lan goresan. Lumahing sing dipugar iki bakal awet banget. Crystallizer Spray N 'BUFF garing nalika sampeyan buff lan ora mbutuhake ngresiki sing tumoto.
  • Crystallizer for marble and terrazzo floors –AGUILA CR-2

    Crystallizer kanggo jubin marmer lan terrazzo –AGUILA CR-2

    CR-2 - Sealer-crystallizer kanggo jubin marmer lan terrazzo nyedhiyakake sinar tahan lama lan tahan tahan lama, supaya lantai tetep ditutup lan dilindhungi nganti suwe.
  • Crystallizer for marble and terrazzo floors –AGUILA CR-2T

    Crystallizer kanggo jubin marmer lan terrazzo –AGUILA CR-2T

    CR-2T - Sealer-crystallizer kanggo jubin marmer lan terrazzo nyedhiyakake cahya tahan lama lan tahan lama, supaya lantai tetep ditutup lan dilindhungi nganti suwe.
  • Marble Polishing Crystallizer-KLEEVER K2/K3

    Crystallizer Polishing Marmer-KLEEVER K2 / K3

    Item KLEEVER K2 KLEEVER K3 Katon Kapasitas Cairan Abang Cairan Abang 5L 5L Kemasan 3CANS / CTN 3CANS / Aplikasi CTN: Marmer Marmer