Crystallizer Polesan MR5 Marmer

Katrangan singkat:

MR5 minangka produk perawatan lantai marmer sing luwih apik kanggo rekristalisasi utawa polesan permukaan marmer. Bisa cepet ndandani goresan sing digawe ing permukaan marmer kanthi nyandhang, mulihake utawa nambah gloss permukaan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur

MR5 minangka produk rekristalisasi marmer konvensional, panggunaan sing asring ora bakal ngganti tampilan alami marmer.

Teknologi penetrasi ion paten sing unik nggawe permukaan marmer sing diproses luwih padhet, angel lan tahan aus, lan "padhang nanging ora lunyu".

Produk kasebut bisa digunakake kanggo kabeh watu sing ngemot kalsium karbonat lan magnesium karbonat, kayata marmer, watu gamping, marmer buatan lan terrazzo.

 Katrangan

Barang MR5
Penampilan Cairan putih
Kapasitas 1Gallon
Pengepakan 4CANS / CTN
Bobot 4.5KG / Kaleng
Aplikasi: Marmer, travertine, watu buatan lan terrazzo

MR5 minangka produk perawatan lantai marmer sing luwih apik kanggo rekristalisasi utawa polesan permukaan marmer. Bisa cepet ndandani goresan sing digawe ing permukaan marmer kanthi nyandhang, mulihake utawa nambah gloss permukaan. Pangopènan rutin bisa njaga kinclong sing apik kanggo wektu sing suwe, lan ing wektu sing padha mbentuk lapisan permukaan kristal mengkilap, awet. Iki uga digunakake kanggo njaga watu gawean.

Kristalisasi minangka metode nggawe gloss ing jubin watu kalsium kaya marmer, batu kapur lan travertine, kanggo nambah permukaan. Proses nyemprotake crystallizer polishing ing jubin lan buffing nggunakake mesin lantai kanthi wol baja utawa polishing pad. Bantalan sing dipasang ing mesin ngasilake panas kanthi crystallizer, lan nggawe senyawa seger ing marmer, kanggo nglindhungi marmer kanthi njaga warna sing luntur lan njaga cemlorot watu. Iki digunakake mung kanggo reresik marmer njero ruangan lan ing kabeh level nggoleki aplikasi praktis kaya ing kantor, mall, bangunan umum, omah pribadi lan hotel.

Operasi:

  1. Ngresiki jubin lan garing.
  2. Goyang kaleng sadurunge digunakake.
  3. Tuang sethithik MR3 ing lantai (5-10ML / m2)
  4. Dilapisi bantalan lantai polesan warna putih utawa wol baja ing mesin lantai (Kecepatan 175rmp, utawa 154rmp).
  5. Buff nganggo mesin polishing nganti garing ing lantai.
  6. Baleni operasi 3-5 langkah nganti permukaan luwih kuwat lan luwih cerah.
  7. Yen pisanan digunakake, kudu baleni kaping 2 nganti 3 kaping biasane.
  8. Ngresiki bledug nganggo pel nalika operasi rampung. Pangopènan mung sapisan polesan ora apa-apa.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita