Mesin sikat multi-fungsi BD1A

Katrangan singkat:

Mesin sikat yaiku mesin sing dibutuhake kanggo nyikat lantai sing keras, yaiku mesin kacepetan kurang (154rpm), nalika jubin sampeyan duwe rereget ing njero lemah, mula sampeyan kudu nyelehake otot, luwih becik nggunakake solusi reresik, mbukak sikat menyang ngresiki jogan sampeyan. Mesin sikat multifungsi gampang dioperasikake, efek reresik aman lan apik banget. Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur:

    Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.

    Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.

    Bisa digunakake kanggo reresik karpet, reresik lantai, nyopot lilin lan polesan kanthi kecepatan rendah.

    Data Teknis:

    Barang No. BD1A BD2A BD3A
    Tegangan 220 / 50Hz 220 / 50Hz 220 / 50Hz
    Kekuwatan 1100W 1100W 1100W
    Saiki 6.92A 6.92A 6.92A
    Kacepetan rotasi sikat 154rpm 154rpm 154rpm
    Ribut ≤54dB ≤54dB ≤54dB
    Dhiameter sikat 17 " 17 " 17 "
    Bobot 49,66kg 48,36kg 49,66kg
    Dawa kabel 12m 12m 12m
    Pengepakan 4CTN / Unit 4CTN / Unit 4CTN / Unit
    Werna Biru, abang, kuning Biru, abang, kuning Biru, abang, kuning

     Mesin sikat yaiku mesin sing dibutuhake kanggo nyikat lantai sing keras, yaiku mesin kacepetan kurang (154rpm), nalika jubin sampeyan duwe rereget ing njero lemah, mula sampeyan kudu nyelehake otot, luwih becik nggunakake solusi reresik, mbukak sikat menyang ngresiki jogan sampeyan. Mesin sikat multifungsi gampang dioperasikake, efek reresik aman lan apik banget. Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.

    Iki minangka trik cilik kanggo nggunakake piranti bakar kanggo ngirit gaweyan. Biasane, kita nggunakake tangan loro kanggo nahan gagang mudhun. Cara ngirit tenaga kerja sing luwih bener lan bener yaiku nyekel gagang biasane nganggo tangan kiwa mudhun, lan tangan tengen kanggo nyekel gagang ing arah sing ngelawan saka ngisor nganti ndhuwur, lan banjur nyetel gagang kasebut menyang posisi pinggang. Nalika nyedhiyakake kekuwatan, umume nggunakake pinggang kanggo nulungi, tangan kiwa maju maju, lan tangan tengen narik ireng, sing bisa ngirit luwih akeh.

    Kita duwe mesin lantai kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan. Kaya ukuran 13 ", 17" lan 18 ", kacepetan duwe 154rpm 175rpm, model sing beda kanggo pilihan sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita