Mesin sikat multi-fungsi BD2A

Katrangan singkat:

Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.
Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur:

    Pegangan pangaturan manual sing multifungsi yaiku operasi sing gampang lan gampang.

    Dirancang nganggo kothak gir, motor kapasitor dobel lan daya dhuwur sing nggawe mesin luwih aman lan kuat.

    Bisa digunakake kanggo reresik karpet, reresik lantai, nyopot lilin lan polesan kanthi kecepatan rendah.

    Data Teknis:

    Barang No. BD2A
    Tegangan 220 / 50Hz
    Kekuwatan 1100W
    Saiki 6.92A
    Kacepetan rotasi sikat 154rpm
    Ribut ≤54dB
    Dhiameter sikat 17 "
    Bobot 48,36kg
    Dawa kabel 12m
    Pengepakan 4CTN / Unit
    Werna Biru, abang, kuning

    Ababagan mesin sikat BD2A:

    P: Apa aksesoris sing ana ing BD2A?

    A: Sambungan BD2A

    Awak utama

    Nangani Operasi

    Kabel listrik cendhak eksternal (ing gagang)

    Sekrup lan rentang heksagonal njero kanggo sambungan gagang operasi

    Tangki banyu

    Wadhah pad 1 potong

    Sikat 1 potong

    1 potong sikat alus

    Terminal Pin

    Manual pangguna

    Sertifikat kualitas

    P: Kepiye cara ngemas mesin?

    A: Siji mesin unit duwe 4 paket,

    1. Mesin utama mesin: ukuran 535x430x375mm

    2. Gagang: ukuran 400x120x1140mm

    3. Tangki: ukuran 290x210x500mm

    4. Sing duwe pad, sikat hard lan sikat alus: ukuran 395x395x190mm

    P: Gampang nyambung?

    A: Mesthi, sampeyan bisa nindakake kaya video sing ditampilake. Gampang banget.

    QKepiye perawatan?

    A: 1. Mesin kasebut dirancang kanggo nolak kelembapan lan bisa mlaku kanthi apik tanpa banyu sing mlebu peralatan listrik saka mesin kanthi normal. Sajrone nggunakake, elinga supaya aja nganti banyu lan agen pembersih mlebu soket listrik utawa mesin kanthi langsung kanggo nyegah kejut listrik utawa kejut.

    2. Aja nyopot kothak motor utawa planet. Yen nemoni masalah karo motor utawa gearbox, wara-wara marang perusahaan utawa dealer kanggo ndandani.

    3. Ora diidini ngganti operasi kapasitansi utawa diwiwiti nganggo kapasitor sing ora cocog karo kemampuan kapasitansi lan syarat tahan voltase, utawa motor kasebut rentan.

    4. Plastik gagang, pegangan regulasi sudut utawa tombol ing gagang operasi ora bisa di-push kanthi daya kuwat supaya bisa nyegah kerusakan sing ora perlu.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita