Mesin lantai multi-fungsi-SC002

Katrangan singkat:

Mesin lantai multi-fungsi gampang dioperasikake, efek reresik aman lan apik banget
Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur

    Dirancang nganggo kapasitor super dobel lan motor pendingin udara sing dhuwur.

    Operasi sing luwih aman lan output daya luwih kuwat diwenehake.

    Iki nduweni macem-macem fungsi kayata karpet lan reresik lantai, ngilangi lilin, polesan kanthi kecepatan rendah, kristal, perawatan.

     

    Teknis:

    Barang No. SC-002
    Tegangan 220V-240V
    Kekuwatan 1100W
    Kacepetan 175rpm / min
    Dawa kabel utama 12m
    Dhiameter piring dhasar 17 "
    Bobot reged 53,5kg
    Nangani ukuran kemasan 375X126X1133mm
    Ukuran pengepakan awak utama 540X440X365mm
    Werna Biru, biru tua, abang, abu-abu
    Aksesoris Awak utama, gagang, tangki banyu, wadhah pad, sikat keras, sikat alus.


    Mesin lantai multi-fungsi gampang dioperasikake, efek reresik aman lan apik banget

    Cocog banget kanggo ngresiki karpet, lantai, polishing kanthi kecepatan rendah kanggo macem-macem jinis lantai lan nyempurnakake permukaan watu kanggo hotel, restoran, gedung kantor lan ruang pameran.

    Masalah utama lan cara ngatasi

    NO. Masalah Sebab sing salah Carane ngatasi
    1 Motor ora muter Kabel listrik ora nyambung kanthi bener.Sekring listrik rusak, mati.

    Saklar listrik rusak

    Priksa sambungan kabel listrikPriksa pasokan listrik lan sekring

    Ganti saklar daya

    2 Startup motor alon Miwiti kapasitorSirkuit utawa rusak

    Tombol sentrifugal sing rusak

    Ganti kapasitor wiwitanGanti saklar sentrifugal
    3 Motor lemes Run kapasitor rusakKoil motor rusak Ganti kapasitor sing mbukak
    4 Motor ora mandheg sawise saklar daya pedhot Saklar listrik rusak Ganti saklar daya
    5 Motor macet, peredam ora mlaku utawa keprungu rame banget Gir planet rusak amarga operasi overload sing ora normal Ganti girise

    Kita bisa nyedhiyakake kabeh aksesoris mesin kasebut, kayata sekrup, kaya tank, supaya sampeyan ora kuwatir sajrone nggunakake. Isih ora bisa ngrampungake masalah sampeyan? Hubungi kita kanggo pitakon, bakal diwales.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita