Crystallizer lan Langkah Bellinwax 20'FCL NCL teka ing stok pelanggan sadurunge preinan Muharram Festival.

Laboratorium Kimia Nasional kaya sing wis dingerteni NCL, wiwit wiwitan ing pungkasan taun 1940-an, nggawe sabun lan sampo kanggo bisnis salon kecantikan kulawarga, dadi peran kepemimpinan saiki ing industri perawatan sanitasi minangka panyedhiya merek lengkap ing saindenging jagad. NCL kantor pusaté ing Philadelphia, Pennsylvania, kanthi pusat manufaktur lan operasi sikil setengah yuta. Dheweke nggunakake reaktor tekanan tinggi kanggo produksi bahan mentahan sing digunakake ing akeh produk. Kanthi inventarisasi gabungan luwih saka 3 yuta galon bahan baku lan produk jadi, fasilitas NCL minangka salah sawijining jinis paling gedhe ing Amerika Serikat. Laboratorium komputer ing lokasi kasebut dikelola dening ahli kimia terkenal ing industri, sing mbantu nggawe formulasi produk anyar lan mutusake nalika yakin manawa produk kasebut cocog karo standar kontrol kualitas sing ketat.

11
222

Laboratorium Kimia Nasional sawetara sistem reresik lan pangopènan sing komprehensif nawakake keuntungan saka sumber siji kanggo kabeh kabutuhan kimia kebersihan sampeyan. Apa jubin sing tahan banting, hard watu alami utawa ubin keramik, perawatan karpet, program reresik ijo, kebersihan kamar, pangopènan industri, supermarket utawa layanan panganan, ana program produk NCL sing dirancang kanggo nggedhekake efisiensi tenaga kerja lan kanggo ngontrol anggaran reresik.

44
33

Program perawatan watu TM saka laboratorium kimia nasional minangka produk sing wis pirang-pirang taun riset pangopènan permukaan lan pangembangan kimia. Kalebu: proses semprotan lan polishing kristal - sistem sing dirancang kanggo nggawe marmer gloss sing dhuwur, gloss sing sederhana lan paling dhuwur kanggo mecah watu gamping lan watu kanthi marmer proses watu wesi - dikembangake kanggo nggawe gloss marmer, travertine, grinding ground, lan watu gamping palletizing paling dhuwur program polesan - sistem kanggo nyedhiyakake gloss lan restorasi paling dhuwur kanggo kabeh permukaan granit sing dipoles Produk perawatan ubin - prosedur pangopènan lan pangreksan lengkap kanggo kothak mengkilap lan tanpa unglazed, kothak sing digali, ubin saltillo, watu Meksiko lan ubin buatan liyane


Wektu kiriman: Jun-24-2020