Solusi granit warna cahya

Granit warna lan watu teyeng kanthi warna kabeh granit kanthi struktur lamellar. Kajaba panyerepan banyu granit khas granit, amarga warna putih cahya, bakal ana titik banyu utawa polusi, lan jejak banyu ora gampang ilang. Kajaba iku, amarga watu iki uga diiringi wesi aktif ing watu, lingkungan udan bakal nyebabake karat. Ing babagan aplikasi watu lan keperawatan, kita duwe akeh pengalaman lan akumulasi, lan pengalaman kasebut dadi produk lan teknologi sing gegandhengan. Liwat pirang-pirang taun pangembangan lan inovasi produk, Sistem Pangopènan Batu wis dadi pilihan industri batu watu sing paling dipercaya ing China lan jagad iki.

Karat kuning- Bahan watu putih digandhengake karo oksida wesi sing urip, amarga banyu terus ngoksidasi kuning, kinerja pungkasan ing permukaan watu yaiku potongan utawa karat. Banyu sing nyebabake teyeng saka sumber sing padha sing nyebabake karat, mula kadang sampeyan bakal weruh banyune lan bakal bisa ndeleng karat.

Polusi- Substrat putih sensitif marang kontaminasi apa wae, mula kontaminasi cairan sing ana ing rami putih kudu dicopot wektu. Bahan cemar umum yaiku noda warna lan noda minyak. Kanggo sawetara deterjen sing ngemot surfaktan kanggo digunakake kanthi tliti, nalika surfaktan kasebut mlebu kamar watu, uga bakal nuduhake sing padha karo fenomena polusi minyak.

Protektor penetrate adhedhasar pelarut kudu dipilih. Ing indeks teknis, ora mung resistensi banyu sing kudu dhuwur, tingkat bedane antara indeks resistensi asam lan alkali lan indeks resistensi banyu kudu sithik, aja nganti kabeh kena pengaruh tetes banyu minangka dhasar kanggo ngadili perlindungan sing apik lan ala.

Piring kasebut kudu garing sadurunge dilindhungi agen pelindung.

Pangolahan proteksi rami putih ing toko arep 6 sisih ditangani, nganggo sikat kaping pindho. Sisih uga kudu dicet kanthi tliti.

Sawise agen pelindung ditutupi ing suhu normal, kudu njaga telung dina sawise trotoar, suhu ing 5-15 ℃ nalika wektu ngobati luwih saka 7 dina, aja nganti ketemu deadline bakal langsung sikat piring pelindung trotoar

Sisih mburi papan lantai kudu diikat lan dikuatake kanggo nggawe pengaruh agen pelindung ing adhesi tempel semen.

Lumahing bahan watu sawise toko dipasang ora pengin ngetrapake overlay, pinggiran dipasang kanthi ventilasi, lapisan papan dipasang ing toko sawise 3 minggu katrampilan dipasang.

Pangopènan lemah hemp putih uga kudu nggatekake kontrol banyu, supaya bisa digosok banyu. Yen banyu kudu digunakake, ngresiki supaya banyu ora teles menyang mburi papan ing sadhuwure lapisan.

Reresik lokal reresik lokal. Pembersih asam sing cocog luwih mbebayani tinimbang pembersih alkalin lan kudu diencerke banyu nganti bisa.

Operasi liyane ing lemah kanggo nglindhungi lemah, kayata cat tembok lan banyu kaca bakal ngregeti lemah.

Kanggo milih solusi bledug elektrostatik sing cocog kanggo ngatasi lemah, yen ora bakal ngrusak lemah.


Wektu kiriman: Jun-24-2020