• PAG Yellow polishing powder (5 Extra)

    PAG bubuk bubuk poleng Kuning (5 Ekstra)

    Wêdakakêna polesan ekstra 5 kanggo polesan alami sawise jubin marmer, watu, travertine, paladium lan lantai grit. Wêdakakêna 5 ekstra ora mung menehi sentuhan alami kanggo permukaan marmer tanpa nggawe film, menehi marmer gloss alami, nanging uga nggawe permukaan sing ora teles banget kanggo banyu lan rereget, dadi luwih gampang ngresiki.
  • Yellow polishing powder -YP

    Bubuk polesan kuning -YP

    Marmer sing diperbarui luwih alkali lan reged, bubuk polesan digawe saka macem-macem asam, bisa uga duwe pengaruh kanggo netralake asam lan alkali lan reresik, saengga permukaane katon cerah lan resik. Uga tingkatake gloss kanggo marmer permukaan sing kurang sawise digiling.