SC-1500 Burnisher kanthi kecepatan tinggi

Katrangan singkat:

Nduwe tampilan sing apik lan modis lan gampang dioperasikake.
Sawise waxing kanggo polesan lumahing cemlorot minangka pangilon.
Iki dirancang kanggo polesan lantai kabeh jinis bahan watu kanthi kecepatan 1500 rpm, motor ditutup kanthi total.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur:

    Nduwe tampilan sing apik lan modis lan gampang dioperasikake.

    Sawise waxing kanggo polesan lumahing cemlorot minangka pangilon.

    Iki dirancang kanggo polesan lantai kabeh jinis bahan watu kanthi kecepatan 1500 rpm, motor ditutup kanthi total.

    Barang 220V-240V
    Kekuwatan 1500W
    Kacepetan 1500rpm
    Dawa kabel utama 12m
    Dhiameter piring dhasar 20 "
    Bobot reged kanthi gagang tauren 49,8kg
    Bobot kotor nganggo kupu kupu 49,8kg
    Ukuran pengepakan awak utama 860x550x480mm
    Ukuran kemasan Tauren nangani 400x120x930mm
    Ukuran kemasan kupu-kupu 465x120x930mm
    Aksesoris Awak utama, wadhah gagang pad

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita