• Cable/Battery Escalator Cleaner- SC-450/D

    Kabel / Escalator Cleaner- SC-450 / D

    Nduwe desain roda ngarep sing unik, luwih gampang mlaku. Bisa nyiyapake tas bledug ing njero, gampang lan resik. Nyetel dhuwure roller, efisiensi reresik kanthi otomatis! Item Teknis SC450 SC450D Voltase 220-240V / 50Hz 40V Daya 1180W 580W Lebar operasi 450mm 450mm motor garing 220V / 1000W 500W Rol sikat motor 24V / 180W 24V / 180W Kecepatan sikat sikat 230RPM 230RPM Kapasitas 20L 5L Kabel 12m - Bobot 38kg 64.5kg Bobot kasar 40.2kg 66kg Packing 950x540x31 ...
  • AS-2007 Ride-on Scrubber Drier

    AS-2007 Ride-on Scrubber Drier

    Ride-on scrubber drier minangka mesin pembersih tanah sing paling penting, kanthi operasi fleksibel, desain sikat bilateral lan efisiensi reresik sing dhuwur. Iki ditrapake kanggo situs bangunan kotamadya, alun-alun, pasar super, pabrik, lokakarya lan macem-macem papan umum.
  • Ride-on Scrubber Drier SC1350

    Numpak Scrubber Drier SC1350

    Produk iki minangka mesin listrik pembersih sing paling penting sing bisa diresiki. Gampang nyopir, fleksibel dioperasikake, desain piring sikat siji lan kaping pindho, efisiensi reresik sing dhuwur banget, motor sedhot sing kuat kanggo ngompa limbah kanthi sinkron.
    Cocog kanggo situs konstruksi kota, alun-alun gedhe, supermarket, lokakarya pabrik, lsp.
  • Walk-Behind Scrubber Drier with Battery -H8101/H8102

    Walk-Behind Scrubber Drier kanthi Batere -H8101 / H8102

    Proses nggunakake scrubber drier minangka proses sing gampang banget. Pengering scrubber nggunakake unit scrubbing ngarep kanggo menehi jubin sing resik nganggo banyu lan bahan kimia. Banyu sisa sisa banjur diklumpukake kanthi gerakan alus kanthi unit pangatusan mburi mesin, sing asring kasusun saka kombinasi squeegee lan sedhot sing nyisipake rereged lan cairan sing berlebihan menyang tangki kontainer.
  • Auto Scrubber Drier-SC50

    Auto Scrubber Drier-SC50

    Proses nggunakake scrubber drier minangka proses sing gampang banget. Pengering scrubber nggunakake unit scrubbing ngarep kanggo menehi jubin sing resik nganggo banyu lan bahan kimia. Banyu sisa sisa banjur diklumpukake kanthi gerakan alus kanthi unit pangatusan mburi mesin, sing asring kasusun saka kombinasi squeegee lan sedhot sing nyisipake rereged lan cairan sing berlebihan menyang tangki kontainer.
  • Small Scrubber Drier- SC2A

    Scrubber Drier Cilik- SC2A

    Efisiensi tinggi lan resik, kanggo nyukupi kebutuhan lingkungan. Preduli saka restoran, hotel, restoran, aula kopi, bioskop, pusat santai, gym, gedung perkantoran. Lingkungan lan kesenjangan sing sempit kaya bisa digunakake kanthi bebas, nalika ngresiki daur ulang limbah kanthi otomatis, entuk efek reresik sing sampurna banget.