• Polishing Wax- Bellinwax

    Lilin Polesan- Bellinwax

    Lilin polishing watu Bellinwax minangka lilin pelindung cahya khusus, dadi padhang lan padhang kanthi dawa. Bisa polesan marmer lan granit, cocog karo watu apa wae.
  • PAG Yellow polishing powder (5 Extra)

    PAG bubuk bubuk poleng Kuning (5 Ekstra)

    Wêdakakêna polesan ekstra 5 kanggo polesan alami sawise jubin marmer, watu, travertine, paladium lan lantai grit. Wêdakakêna 5 ekstra ora mung menehi sentuhan alami kanggo permukaan marmer tanpa nggawe film, menehi marmer gloss alami, nanging uga nggawe permukaan sing ora teles banget kanggo banyu lan rereget, dadi luwih gampang ngresiki.
  • Yellow polishing powder -YP

    Bubuk polesan kuning -YP

    Marmer sing diperbarui luwih alkali lan reged, bubuk polesan digawe saka macem-macem asam, bisa uga duwe pengaruh kanggo netralake asam lan alkali lan reresik, saengga permukaane katon cerah lan resik. Uga tingkatake gloss kanggo marmer permukaan sing kurang sawise digiling.
  • MR2 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan MR2 Marmer

    MR2 minangka produk pangopènan marmer sing populer kanggo kristalisasi maneh lan pangopènan lumahing saben dina saben dinane. Dheweke bisa kanthi cepet ndandani panggunaan permukaan lan nambah gloss ing permukaan.
  • MR3 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan Marmer MR3

    MR3 minangka produk perawatan marmer intensif sing digunakake kanggo mengkristal lan polesan permukaan marmer. Iki bisa mulihake gloss permukaan marmer kanthi cepet, nambah kepadatan permukaan lan resistensi nyandhang. Gunakake MR3 kanthi rutin kanggo njaga lantai marmer kanthi efektif kanggo ndandani goresan ing permukaan marmer sing wis rusak, mulihake gloss permukaan lan nambah kajelasan.
  • MR5 Marble Polishing Crystallizer

    Crystallizer Polesan MR5 Marmer

    MR5 minangka produk perawatan lantai marmer sing luwih apik kanggo rekristalisasi utawa polesan permukaan marmer. Bisa cepet ndandani goresan sing digawe ing permukaan marmer kanthi nyandhang, mulihake utawa nambah gloss permukaan.
  • ONE STEP Crystallizer spray N’ BUFF -2501

    SATU LANGKAH Crystallizer nyemprot N 'BUFF -2501

    2501 minangka crystallizer klasik saka NCL, wis dikembangake kanthi gampang kanggo nggunakake sistem restorasi jubin marmer, terrazzo, lan polesan. Crystallizer Spray N 'BUFF ngasilake polesan sing dhuwur banget. Lumahing sing mentas dibalekake bakal nolak scuffs lan goresan. Lumahing sing dipugar iki bakal awet banget. Crystallizer Spray N 'BUFF garing nalika sampeyan buff lan ora mbutuhake ngresiki sing tumoto.
  • Crystallizer for marble and terrazzo floors –AGUILA CR-2

    Crystallizer kanggo jubin marmer lan terrazzo –AGUILA CR-2

    CR-2 - Sealer-crystallizer kanggo jubin marmer lan terrazzo nyedhiyakake sinar tahan lama lan tahan tahan lama, supaya lantai tetep ditutup lan dilindhungi nganti suwe.